(iOS) Μάθετε να Γράφετε Ρωσικά Αλφάβητο κωδικούς για αυξητικούς κρυστάλλους
Mar 16, 2022 15:44:17 GMT -7
Post by erscalalapmi on Mar 16, 2022 15:44:17 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Μάθετε να Γράφετε Ρωσικά Αλφάβητο ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Μάθετε να Γράφετε Ρωσικά Αλφάβητο IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς για αυξητικούς κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Μάθετε να Γράφετε Ρωσικά Αλφάβητο 2022 version ▞▞▞
Δεν θυσιάζει τη μάθηση για το "gameplay" όπως πολλές εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών. Μου αρέσει μέχρι στιγμής.
Σας βοηθά να απομνημονεύσετε μέσω της επανάληψης και σας διδάσκει κουρτίνα και τυπωμένα ταυτόχρονα. Ειναι υπεροχο!
Learn To Write Russian Alphabet آموزش vsso
Ομορφη
Λειτουργεί καλά. Ορισμένα γράμματα χρειάζονται λίγη εξάσκηση, αλλά είναι μια υπέροχη μικρή εφαρμογή! 👍👌👍
Αυτή είναι μια πραγματικά καλή εφαρμογή. Με βοηθάει πραγματικά στις Ρωσικές σπουδές μου.
러시아어 알파벳 쓰는 법 배우기 교육 iiw
<a href=""></a>
Πολύ ωραία
Το Appli ήταν ενδιαφέρον
Η εφαρμογή μπορεί να είναι προβληματική και οι βαθμολογίες μόλις ανεβαίνουν στο τελευταίο σύνολο γραμμάτων. Κατά τα άλλα έκανε τη δουλειά του.
Επαγγελματική παρουσίαση, αποτελεσματική, μπράβο
αρκετά καλό και μέχρι στιγμής δεν θέλει να με χρεώσει...θα μπορούσα να κάνω με λίγο περισσότερες εξηγήσεις για κάθε άσκηση και τι πρέπει να κάνετε, αλλά μέχρι στιγμής είναι καλό
Λόγω των αμερικανικών κυρώσεων εναντίον μας... Εμείς οι Ιρανοί δεν μπορούμε να αγοράσουμε αυτήν την εφαρμογή και μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε μετά το μάθημα 3.
Μην κάνετε λήψη αν ψάχνετε για μια δωρεάν εφαρμογή εκμάθησης. Οι προγραμματιστές κατάφωρα στην περιγραφή της εφαρμογής. η εφαρμογή κοστίζει πραγματικά 9,99 $ -- ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή γιατί σας τη συνοδεύει και σας δοκιμάζει συμβουλή: γράψτε ό,τι μαθαίνετε σε ένα βιβλίο
Μέχρι στιγμής κάνει ακριβώς αυτό που περιγράφεται 😅. Μάθετε να γράφετε ρωσικό αλφάβητο.
Απλό και χρήσιμο. Υπέροχο για αρχάριους
Μια υπέροχη εφαρμογή για αρχάριους
سلام αυτό το λογισμικό στο τηλέφωνο A31 Samsung δεν μπορεί να γίνει!Βεβαιωθείτε ή προβλήματα
Πολύ καλά
Учитесь писать русский язык алфавит Образование hwwb
είναι πολύ καλό που προσπαθώ να μάθω ρωσικά εδώ και αρκετό καιρό και αυτή η εφαρμογή με έχει βοηθήσει πραγματικά πολύ!
Πολύ δροσερό εργαλείο εκμάθησης για τη γραφή στα ρωσικά!
Πολύ εύκολο στη χρήση και όμορφα σχέδια, αλλά η εξάσκηση των κυριλλικών γραμμάτων στην εφαρμογή μπορεί να είναι δύσκολη. Μου έβαλε να σχεδιάσω γράμματα από το αλφάβητο, εκτός από το ότι οι πεζές εκδόσεις ήταν εντελώς διαφορετικά σύμβολα από τα γράμματα που μου ζητούσε να ζωγραφίσω.
Προσέγγιση πολλαπλών δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της γραφής
Διασκεδαστικοί τρόποι μάθησης και πολύ καλός στην προφορά των γραμμάτων. Μου άρεσε αμέσως αυτή η εφαρμογή
Καλός
είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη και διασκεδαστικό.
Ιδανικό για αυτομάθηση.
Learn To Write Russian Alphabet Ta’lim dal
Μια διαφορετική προσέγγιση εδώ σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές της ρωσικής γλώσσας. Η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι έχει πληθώρα πληροφοριών, αλλά παρουσιάζεται με τυχαίο τρόπο. Δεν έχει βερνίκι, αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε! Θα ενημερώσω αυτήν την κριτική όταν μπορώ να δώσω μια καλύτερη κριτική. 4/5
Αρκετά εύκολο στη χρήση και χωρίς διαφημίσεις
Με βάση τις φωτογραφίες του φαίνεται πολύ χρήσιμο αλλά όταν το κατέβασα, δεν άνοιξε καθόλου και δεν φορτώνει.
Είναι μια πολύ καλή εφαρμογή. Θα ήθελα να δω πιο σχετικές επιλογές λεξιλογίου.
Λειτουργεί μια χαρά για μένα ... είναι ωραίο και αυτό που χρειάζομαι. :-))
Έχω ήδη σχεδιάσει το σωστό σχήμα του αλφαβήτου, αλλά η εφαρμογή μερικές φορές πιστεύει ότι δεν είναι. Θα μπορούσατε να το διορθώσετε με κάποιο τρόπο; Είναι λίγο μπερδεμένο μερικές φορές, ειδικά τα γράμματα που έχουν βρόχο. Ζητώ συγνώμη για τα άσχημα αγγλικά μου.
Η εφαρμογή είναι χρήσιμη για αρχάριους. γιατί να μάθεις πρώτα να γράφεις κατάρα;
πολύ καλό, ή πρέπει να πω Вэпй гоод
επί πληρωμή
αυτή η εφαρμογή δεν άνοιξε καν για μένα
Είναι ωραία εφαρμογή.. Αλλά αν η περαιτέρω πρόσβαση είναι ελεύθερη, θα είναι καταπληκτική εφαρμογή
είναι εύκολο και το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσω για να μάθω περισσότερα αυτή η εφαρμογή είναι χάλια ... αν θέλετε πραγματικά οι άνθρωποι να αποκτήσουν αυτήν την εφαρμογή, τότε κάντε καλύτερα ...
Έχω χρησιμοποιήσει πολλές γλωσσικές εφαρμογές, αλλά αυτή είναι μία από αυτές που με βοήθησαν να μάθω τη γλώσσα. Είναι καταπληκτικό.
Δυστυχώς, χρειάστηκε να κάνω απεγκατάσταση αρκετά γρήγορα λόγω της άσκησης κατά την οποία έπρεπε να σχεδιάσετε το γράμμα και αν το χάνατε λίγο, δεν σας άφηνε να προχωρήσετε.