Post by erscalalapmi on Mar 16, 2022 15:38:06 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wlingua - Aprende inglés ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wlingua - Aprende inglés IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti (daug monetų) ▞▞▞
▞▞▞ Wlingua - Aprende inglés 2022 version ▞▞▞
Ficou péssimo depois da atualização, muita coisa escrita em português, muito fáceis as questões ir kt.
Tai labai naudinga programa norint tobulėti ir mokytis anglų kalbos, bet manau, kad aukščiausios kokybės prieigos kaina yra labai didelė. Norėčiau sumažinti.
Achei muito limitado em relação aro APP panašiai
Gera programėlė! Bet tai per brangu už priemoką. Man reikia nuolaidos
Ačiū, aš mokausi anglų kalbos pagal jūsų programą, tai nuostabu! Ir aš studijuosiu! Dėkoju!
Geriausia programa mokytis anglų kalbos.
Bonne méthode d'apprentissage de l'anglais bizonyosement l'une des plus complète !
Wlingua - Aprende inglés تعلیمی fgb
Tai puiki programa, skirta mokytis anglų kalbos. Taigi turiu problemų, kaip patvirtinti savo el.
Labai gera programėlė mokytis anglų kalbos, dinamiška ir įžvalgi, 5 žvaigždučių neteikiu, nes programai reikia interneto ryšio (arba duomenų), bet nesigailiu, kad pasirašiau aukščiausios kokybės paketą, kurį rekomenduoju. Sveikinimai.
Wlingua puikiai tinka, nes galiu mokytis su kompiuteriu ir mobiliuoju telefonu.
Pamokose būtų galima vengti vartoti portugalų kalbą. Bet tai gera programa!
Ši programa tikrai naudinga, galite mokytis mėgaudamiesi ir žaisdami, aš sužinojau dalykų, kurių nežinojau. Dėkoju
Wlingua - Aprende inglés Εκπαίδευση cgd
Sveiki
Tai naudinga besimokantiems
Kol kas naudoju porą dienų ir tai puiku
Tobulas mokymasis! 😁
Čia galite išmokti kuo greičiau 👍
naudodamiesi šia programa gausite daugiau naudos treniruodamiesi kiekvieną dieną. Su šia programa išgyvenu puikią patirtį. Rekomenduoju.
Плохо распознаёт речь.
prašau pridėti turkų
Man labai patinka ši programa, bet manau, kad jūs galite padaryti geriau... Nežinau, kaip, bet jūs galite.
Wlingua - Aprende inglés חינוך jksx
programa yra tokia graži, kad aš noriu išmokti daugiau anglų kalbos. tai labai įdomu.
Tai labai lavina. Reikėtų patobulinti tarimą. Apskritai labai geras.
Tai gera programėlė. Mano rekomendacija jums, kurią vis dar atsisiunčiate, yra tokia: Su šia programa sužinosite daug dalykų.
tai gera programa mokytis anglų kalbos, turiu gal 12 valandų ja jaučiu didelius anglų kalbos pokyčius. 100% rekomenduojama
Tai efektyviau, nei maniau. Ačiū!
Man patinka, nes moku skaityti, rašyti ir klausytis.
Ši programa yra gera
puikiai patobulinti anglų kalbos žinias. labai pilna pamoka
Puiki programa tobulinti anglų kalbą... Man patinka ši programa..
puiki programa aš labai laimingas!
Wlingua - Aprende inglés கல்வி rphp
Labai naudinga programėlė
Ši versija yra siaubinga. Nežinau, kodėl reikia pakeisti programą. Man patinka senoji versija.
Es exelente
Gerai
Tai labai naudinga programa
Ši puiki programa man, kaip pradedančiajam, labai padeda!
<a href=""></a>
Tai labai naudinga gerinant kalbos lygį
Labai graži ši programa, rekomenduoju.
Programai reikalinga prieiga prie interneto
„Mejor que Duolingo“. Ši programa yra geriausia Duolingo..
Man patiko, bet yra ir kitų geresnių.
No sirve dese ques curso de ingles pero no sale los pinches lenguges arabes y portuged
Kurį laiką man patiko ši programa, nes man reikia išmokti gramatikos ir ji man labai padėjo nemokami gramatikos paaiškinimai ir veikla, tačiau dabar gramatikos dalis skirta tik aukščiausios kokybės vartotojams. Man tai jau taip nepatinka. Prašau dar kartą padovanok mums nemokamą gramatiką!!!
Tai gerai!!