Post by erscalalapmi on Mar 16, 2022 15:34:56 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arrow War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arrow War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feloldás (végtelen állóképesség) ▞▞▞
▞▞▞ Arrow War 2022 version ▞▞▞
Jó, de nehéz nekem és néhány játékosnak, de szórakoztató és érdekes.
Nagyon szép játék
Sok hirdetés számára érthető, hogy a szabálynak 3 hirdetése van, és talán ennyi idő után megjelenhetnek a hirdetések, de amikor egy szakasz legfeljebb 20 másodpercig tart, és mindig 4 fut, ugyanazokat a hirdetéseket kapom, ez kissé nevetséges, ami kár, hogy maga a játék szórakoztató
Arrow War Jocuri de rol lxoo
Ezt a játékot mindenkinek ki kell próbálnia
Pihenésre elég jó
Ez a játék jó, de az a tény, hogy energiát igényel a játék, tönkreteszi a játék élményét.
Adjon hozzá tíz másodpercenként a csatán kívül.
A napi jutalomrendszer dosnet mindig az első napon működik
Jó, de hosszú játék
Imádom a játékot a részletek miatt
Nagyon jó ngl
OIGAN DEVUELVANME MIS DIAMANTES, TENIA 375 Y AHORA SOLO TENGK 175 Y NI LOS GASTE EN NADAAAAAA
Rendben, az egyetlen ok, amiért ezt értékelem, a következő. Az esetek felében, amikor a hirdetéseket kapom, vagy akár azokat, amelyeket ingyen nézek, a hirdetésben nincs X, így be kell zárnom a játékot, vagy a hirdetések egyszerűen megszakítják a játékot, és be kell zárnom, és nyissa ki újra, hogy működjön. Jól vagyok a hirdetésekkel, és figyelem őket, hogy extra dolgokat szerezzek. De a hirdetések alapvetően félidőben megtörik a játékot.
Mintha király lennék
<a href=""></a>
Bruj
Nagyon élvezetes lesz deffenets játék újra
矢戦争 ロールプレイング owa
Tegnap este kikapcsoltam a telefonomat, és amikor felébredtem, ez a játék telepítve volt. Egyedül élek és nincs gyerekem. Ne támogassa ezt a céget.
Jó játék 🙂
Nagyon jó játék LoL hahaha te is kislány, nagyon szeretem
jó játék vagyok sok áru
Ez a játék nagyszerű, és láttam, hogy nagyon népszerű YouTube-felhasználók használják. Szerintem a művészeti stílus is elég egyedi!
Szép mobil játékok
A játék az első harminc percben szórakoztató, aztán gyorsan elakad a 10. szint felett, és hacsak nem költesz el pénzt, sehova sem megy gyorsan.
A játék szórakoztató, de gyorsan egy grind festmé válik, ami tönkreteszi a játékélményt. Minden dologhoz frissítés szükséges, minden frissítéshez arany, kristály vagy rubin kell, és minél többet haladsz előre, annál rosszabb lesz. Ez és időnként hirdetést kényszerít rád.
Találtam egy hibát, amikor megverek egy boost, az folyamatosan felugrik, hogy bejelentkezzen a google Play-be, és addig nem fog eltűnni, amíg ki nem lépek a játékból és újra meg nem nyitom, és minden más jó, de csak javítsa ki ezt a hibát.
Elég szórakoztató játék
5-ös lett volna, de vettem egy kezdőcsomagot, és felszámítottam, de nem kaptam semmit
Perang Panah RPG hplh
Az a probléma, ami nagyon zavart, az volt, hogy nem menti a felhőbe az előrehaladást. Másztam néhány szintet, csináltam 20 szintet dongeonokkal és rengeteg fegyverfrissítéssel, és mindezek után a lehetőségekhez mentem, és manuálisan mentettem a játékomat felhőre, és megjelent a "mentés felhőbe sikeres" üzenet. Néhány óra múlva visszatértem, és minden elmúlt, és minden fejlődésem visszaállt a korábbi időpontra. EZ NEM ELŐSZÖR TÖRTÉNT !! Elegem lett ebből a problémából, és töröltem a játékot.
Már majdnem az 500-as hullámnál járok, eddig imádom a játékot. Könnyen érthető mechanika, rengeteg frissítés, ingyenesen játszható barátságos, és minden kiegyensúlyozott. Nem is kérhetek többet. Van néhány elírás, de nem vettem észre semmilyen játékhibát.
Slime valami lovagolt hozzád
Tehát ez a játék egy vicces módon retardált
Ha nem nyert 100. szintet játsszon OP MODE-ban, tegyen OP MODE vagy GOD MODE módot, és tegye ARMY MOD SANDBOX MODE és AMONG US MODE módba a legtöbb OP módot OP MODE GOD MODE ARMY MODE módba.
Az All I WANT élő esemény
Jó móka játszani
Barontól kaptam ezt a játékot. Összességében elég mókás, a reklámok rohadt kifizetődőek, és még nem láttam szükségét rubinokra. Kicsit furcsának találod, hogy egy ritka nyílvesszőt egy hirdetés megtekintésével egyenesen elkaphatsz, de hát, az egyensúly a nyavalyáknak való.
Rendben, szeretem ezt a játékot, de miért kerül minden olyan sokba, és amikor az egyik frissítésedet használod, akkor sok másodpercet kell várnod, amíg az feltöltődik, de amíg az tölt, nem tudod kihasználni a maradék energiád ups, javítsd ki kérlek.
100.000 Igazságosság És sok kalap ruha is több nyíl és pénz
Szórakoztató, de a hirdetésekhez hasonlóan ez nem teszi olyan szórakoztatóvá
Perang Panah Lakon Peranan ubt
Szerkesztés 5 csillagosról 4 csillagra. A játék havi jutalmát nehéz megszerezni. A havi 100 óra napi 3,33 órának felel meg, ami nehéz az eszköz és a felhasználók számára. Kérjük, módosítsa ezt. Kösz.
Arrow War 角色扮演 kdgg