Post by erscalalapmi on Mar 16, 2022 15:19:06 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Christmas Fever Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Christmas Fever Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi daudziem punktiem ▞▞▞
▞▞▞ Christmas Fever Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Šī spēle bija interesanta, bet nedaudz grūta, tāpēc dodu 4 startus
Christmas Fever Cooking Games Arkade lnw
Christmas Fever Cooking Games Arkādes spēles kas
Jautra maza ēdiena gatavošanas spēle. NAV tik ātrs, lai tas būtu nomākts, tāpat kā daudzi no viņiem. Jauka Ziemassvētku spēle!
Christmas Fever Cooking Games آرکید qvqr
Man patīk šī spēle, un šī spēle ir bezsaistē.
Es to nevaru izturēt, bet tam ir nepieciešams e-pasts
Anitarobertsons
Vienīgais iemesls, kāpēc es tai piešķīru zvaigznīti, ir tāpēc, ka jūs nevarat ietaupīt. Tātad, ja jūs tērējat naudu un kaut kas notiek ar jūsu tālruni. Visa iztērētā nauda un progress pazudīs. Tas notika ar mani. J iztērēja naudu. Ir jauns tālrunis. Atpakaļ sākumā. Netērēsim naudu, kamēr nevaram ietaupīt.
Jums ir jānovērš problēmas ar spēli... es atjaunināju spēli, un tā mani aizveda uz citu kravas automašīnu..... Es biju uz kūku kravas automašīnas ar steikiem, tad pēc atjaunināšanas tas mani aizveda uz kravas automašīnu ar tītariem. un pannas kūkas....labojiet šīs problēmas....es pazaudēju visas savas monētas.....
Tā ir jauka spēle, bet spēlē man ir izslēgti dati, bet pēc tam tiek rādītas arī reklāmas. Tāpēc, lūdzu, atrisiniet šo problēmu
Laba spēle laba spēle
Nevar sasniegt līmeni, jo nav pietiekami daudz klientu. Tiešām?
Šī spēle ir ļoti šausmīga un kaitinoša, lūdzu, dariet kaut ko lietas labā @līmenis 102 un augstāks
Tas nedod naudu, kad esat sasniedzis līmeni.
Ļoti interesanta spēle, bet 30 reizes atkārtot vienu un to pašu ēdienu ir grūti... Citādi es izbaudu šo spēli
Papildus tam, ka tas patiešām izraisa atkarību, ir viegli iegūt monētas un dārgakmeņus. Tas nav pārāk izaicinošs, kas ir lieliski piemērots atpūtai un laika pavadīšanai. Turklāt grafika ir lieliska, un spēli var ērti spēlēt bezsaistē. Paldies izstrādātājiem!
Jauninājumiem vajadzētu mainīt arī izskatu
Tik jauka 💓🙂 spēle, jo es izturēju vairāk līmeņu, kļūst grūtāk, bet es mēģināju un uzvarēju visos līmeņos, tāpēc man patika šī spēle
😊😀😁😋😊😅😄😀😁😁😁
Niyama spēle eka aaaaa
Šī spēle ir tik laba 👍Man patīk šī spēle 😊
Pagaidām mīlu šo spēli tikai šovakar, un šķiet, ka nevar apstāties.
Šī ir patiešām jautra spēle, es esmu tikai pirmajā pasaulē, tāpēc tā varētu būt nejaušība, vai arī pārējā spēle varētu būt tikpat jautra. Vienīgā "sūdzība" (tas ir tikai man, ka esmu izvēlīgs) vienmēr vēlas, lai jūs pārietu uz nākamo līmeni, ja es drīzāk pabeidzu visus 3 apakšlīmeņus galvenajā līmenī, pirms virzos tālāk. Kā jau teicu, tikai es esmu izvēlīgs lol
jauki spēlei
Daudzām reklāmām,
Oho
naudas pelnīšana miskastē
mīlu šo spēli
Ļoti gultas spēle 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Jauka spēle 👌😘
jauki labi šī spēle atbrīvo no stresa un būs tik vienkārša un šī spēle pārsvarā patiks bērniem un tā var piesaistīt bērnus un visiem patiks šī spēle
Laba izklaide, spēle
Nav tik interesanti
Bhut achcha spēle hai
Atvainojiet.. es nezinu, vai tas ir labi un slikti
Man patīk spēlēt šo spēli. Viegli spēlēt. Man patika iegūt spēku, skatoties reklāmas 15 minūtes, bet es to vairs nesaņemu. Kaut es to darītu.
Labākā spēle
Jūs to darītu, ja saņemtu 5 plus vairāk. Bet tas turpina sasalst, kad mēģinu noņemt dārzeņus un apdegumus. Pēc tam tas darbosies dažas sekundes. Labākais, kādu kādu laiku esmu spēlējis. Es zaudēju dzīvības tā dēļ
Janvi
Man patīk tava gema
Christmas Fever Cooking Games Arcade cnh
Kopš jaunināšanas esmu zaudējis visu progresu un biju 580. līmenī. Tāpēc es zaudēju visu iztērēto naudu un jāsāk no nulles. Vienīgais iemesls, kāpēc es piešķīru 2 zvaigznes. Man patika spēlēt spēli
tā ir laba spēle, bet man nepatīk, ja uzrodas cūka, es tos izdzēsu
Learn German | Translator Vzdelávanie ejtl
Brīnišķīgi
Es rakstu to kā OTRO ATJAUNINĀJUMU un tagad atkal spēlēju šo spēli. Bija diezgan daudz kļūmju, tomēr katru reizi, kad es nosūtīju e-pastu klientu apkalpošanas dienestam, viņi uzreiz atgriezās, taču šķita, ka tik ātri tika atrisināta viena problēma. TAGAD šķiet, ka pēc neliela darba visas problēmas beidzot ir atrisinātas. Ja jums ir kāda problēma, viņi ātri mēģina to novērst, ir pieklājīgi un pacietīgi un apbalvo jūs, ja problēma ir zaudējusi dārgakmeņus vai naudu. Esmu daudz spēlējis, bet šis ir labākais.
🤣🤣🤣
super
Lieliski jauki 💛
Man patīk spēlēt šo spēli, tā ir tik relaksējoša, un ir grūti beigt spēlēt, kad es sāku spēlēt 😂😂😂
Netiek atjaunināts progress, kad tiek ielādēts citā ierīcē
Mīli šo spēli
Pagaidām tā ir laba spēle 🌹